Je bekijkt de reis...

Indonesië
a
A
28 mei 2015 18:20 | Door: Jeannette
Welkom thuis weer met zoveel indrukken in je hoofd en hart!!
30 mei 2015 23:30 | Door: Annette
Jannie en anderen, hartelijk dank voor het meeleven/meelezen tijdens jullie reis! Ik heb ervan genoten.
1 juni 2015 11:17 | Door: Gerard Kok
Beste ZWO-ers, Jannie, bedankt voor het verslag van de reis die jullie samen hebben gemaakt. We hebben ons een heel klein beetje kunnen voorstellen wat jullie hebben ervaren. Vakantie vieren en (her)nieuw(d)e contacten kunnen maken, wat een belevenis!
We hopen tzt in Zoetermeer nog meer te horen en te zien. Hartelijke groet,
Olga en Gerard
2 juni 2015 23:33 | Door: Wilma en Auke
Hallo Wereld Reizigers,
Wat een avonturen zeg. We hebben genoten van je verhalen Jannie. Intressand, leerzaam en leuk. Vooral dat reizen in de bussen op die ruige wegen. Daar kunnen we hier ook over mee praten. Wij, ons dorp McLeod Hill, word deel van de stad Fredericton. Een soort opgeslokt. Nu krijgen we water, stroom, rioleering en weet ik veel van hun en alles word overhoop gehaald. De Wegen de Tefoon Palen Water leiding, enz., enz. Wat een bende. Wij hobbelen dan ook dag en nacht over vreeselijke "wegen."
Op den duur zal het allemaal wel veel verbeteren maar het is nu een bende vooral als het regend.
Goed te horen dat jullie weer heelhuids thuis zijn en vooral de hartelijke groeten aan de kids en familie in Luttelgeest.
xoxoxo van Wilma en Auke